Coaching aan tafel

Logo Cathelijne 1Aan tafel in Uddel
Het coachen aan tafel gebeurt gewoonlijk aan mijn keukentafel in Uddel. Daar kunnen we in alle rust en met behulp van verschillende werkvormen jouw coachvraag verder uitdiepen. Met mooi weer kunnen we gebruik maken van onze prachtige bostuin. Andere locaties zijn ook bespreekbaar.

Werkvormen
In een aantal gesprekken diepen we uit wat jouw coachvraag precies is en wat je graag wilt bereiken. Vervolgens ga jij aan de slag. Ik help je hierbij door vragen te stellen, waardoor je kritisch naar je eigen handelen leert kijken. Ik geef je geen adviezen. Wel kan ik met voorbeelden zaken voor je verhelderen of ideeën aandragen. We maken in de sessies gebruik van aanvullende werkvormen,
afgestemd op jouw vraag en manier van leren.

Combinaties van coachvormen
In jouw coachtraject kunnen we ook verschillende coachvormen combineren. Aan tafel ben je veel vanuit je hoofd bezig. Niets mis mee natuurlijk. Maar wanneer je ook je lichaam en gevoel meer wilt inzetten bij je persoonlijke groeiproces, dan kun je ook kiezen voor een coachsessie in de buitenlucht. Of laat je coachen door een paard.