Werkwijze

Intakegesprek 
Elk coachtraject begint met een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Doel daarvan is om kennis te maken. Het is heel belangrijk dat het tussen ons klikt. We gaan immers een intensieve tijd tegemoet. Jij moet je veilig genoeg bij mij voelen om kritisch naar jezelf te durven kijken. Om je open te durven stellen voor verandering en groei. Voor mij is het van belang om goed naar jouw coachvraag te luisteren. Zo kan ik bepalen of ik de geschikte coach voor jou ben. Ook bespreken we de verschillende coachvormen die mogelijk zijn bij KoppertCoaching. Wat spreekt jou het meest aan en wat past het beste bij jouw vraag?
Het kan voorkomen dat een andere coach jou beter kan helpen. In zo’n geval heb ik een groot netwerk van collega-coaches naar wie ik je eventueel kan doorverwijzen.

Werkwijze coachtraject

  • Na het intakegesprek bepalen we het coachtraject.
  • Meestal bestaat een coachtraject uit zo’n 5 à 6 sessies van gemiddeld twee uur.
  • Gemiddeld zitten er 2 tot 4 weken tussen elke sessie. In die tussentijd kan het zijn dat we afspreken dat je opdrachten maakt of oefent met bepaalde zaken. Die bespreken we dan tijdens de eerstvolgende sessie. Dit helpt je om ook tussen de sessies door actief met je coachvraag bezig te zijn.
  • De laatste sessie evalueren we de resultaten. Ook bekijken we hoe je zelf verder kunt werken aan je coachvraag.
  • De sessies vinden plaats bij mij thuis in Uddel op de Veluwe. Wij wonen aan het bos in een mooie rustgevende omgeving.
  • Lees meer op de pagina Tarieven.

Spreekt deze werkwijze jou aan? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.